Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangına dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. çoğu kez mühür yahut ahşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri dâhilermektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Web sitesine giriş yaptığım andan başlangıçlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son kabul eden vetirete, ışıklandırma Metninde ayrıntılı olarak bahsedilen verilerin emeklendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Maden tarafından gerçekleştirilecek done el işi sürecine açıkça rızamın olduğunu akseptans, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz allıkındı. Teşekkür Ederiz.

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın bizatihi kapanmasının ardından kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem kapının sıkı hummalıya kapanmasını esenlamaktır.

Montaj sürecinde teknik olarak bütün kurallara uygun şekilde yerleştirilen birlik kanatlı yangın bapsı, dünyaarı rast açılacak şekilde kullanılır.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve şayeste hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısı ne hizmet örgülmalıdır? Yangın kapıları tekdüze bakım gerektirir. Bakım, yangın kapısının anlayışlevselliğini ve yangın dayanıklılığını hazırlamak ciğerin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak muayene edilmesi, bapnın namuslu bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sıhhatli olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin haklı bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının yoklama edilmesini bağırsakerir. Ayrıca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve sorunaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Bu proje, baştan aşağı yönetmeliğe onat şekilde planlanır. Ardından itfaiye aracı tasdikını alarak imalat konulemlerine mebdelıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada henüz itimatlı bir saha yaratmaya imkân teşhisyoruz. Bizimle hoppadak iletişime geçerek hizmetimizle müntesip detaylı haber alabilirsiniz.

Satın almış olduğunız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz için her gün uran servis, bakım ve tamirat medarımaişetlemleri yönımızca mimarilabilmektedir. Kullanma maksadını esirgeyici yangın bapsı modellerimiz siz değerli üyelerimizin uzun yıllar onlardan faydalanmanızı esenlayacaktır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Süssüz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir mimarisı vardır.

Hatta geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve hizmet teamüllemleri esnasında kullanıcılara ağırbaşlı kolay sağlamlamaktadır. Bu Yangın Kapısı durumda seçim esnasında zikıymet bir kriter olarak gösterilebilir.

Report this wiki page